Aktuellt

Nyheter & kommande aktiviteter

Aktuellt

Nyheter & kommande aktiviteter

Toppfrys ärtor
Aktuellt

Rekrytering för skörd 2022

Sommarjobb 2022 Sommaren kommer närmare och vi behöver fylla fabriken med personal för att kunna ta in goda, gröna ärtor.Fabriken snurrar 24/7 under skördeperioden och

Läs mer »
Aktuellt

Skörd 2021

Klart 2021 – vidare mot 2022 Nu har vi avslutat skörden för i år, och det drog ut på tiden pga väderförhållandena. Vi tackar alla

Läs mer »
Aktuellt

Vi söker Verkstadschef

Vi söker Verkstadschef Nu söker vi en Verkstadschef.Om du har några års erfarenhet av att leda en grupp underhållstekniker, är intresserad av att vara delaktig

Läs mer »
Toppfrys ärtodling
Aktuellt

Nya frysmöjligheter

Nya frysmöjligheter Under våren installeras en ny flowfrys i en av våra fabriker och det kommer höja infrysningskapaciteten rejält.Projektet består av rivning av befintlig utrustning,

Läs mer »
Aktuellt

Ny packlinje

Ny packningslinje Vi modernisera en av våra packningslinjer och sätter in en komplett högautomatisk packlinje under sommaren. Det innebär att vi höjer kapaciteten på vår

Läs mer »
Aktuellt

Rekrytering 2021

Rekrytering startar för 2021 Nu rekryterar vi för säsongen 2021.Vi söker provtagare, emballagehanterare, truckförare och linjekontrollanter. För att jobba hos oss behöver man vara 18

Läs mer »

Kontakt

Vår fabrik i Brålanda

Brålanda är hjärtat i vår verksamhet, och här grundades fabriken 1969.

Entreprenörsanda, samverkan och uthållighet är några av egenskaperna som präglar bygden vid Vänerns kant.

Vi är stolta över att medverka till att svenska konsumenter får god mat på bordet. I det ligger också att vi bidrar till att hålla markerna öppna, ge arbete åt leverantörer såsom tröskgänget, lokala entreprenörer, åkeriföretag förutom de som är direkt anställda hos oss.

Samarbete är vår styrka

Vi jobbar nära Odlarföreningen som representerar odlarna.

Tröskbolaget Bratell Harvest ansvarar för att på bästa sätt få ärtorna skördade.

Vi använder lokala åkare för att transportera ärtorna från fält till fabrik.

Grönt är skönt

Både för oss och för miljön är det bra att äta ärtor och andra baljväxter.
De innehåller många vitaminer vi behöver för vårt välbefinnande, är proteinrika och ger fibrer:
Att de sen piggar upp med färg och sin goda smak är så klart det bästa.